Fenkuł włoski – Foeniculum vulgare – Poprawia trawienie
Poprzednie
Następne
Fenkuł włoski – Foeniculum vulgare – Poprawia trawienie.
Charakteryzuje go przyjemnie słodki smak i delikatny, świeży aromat. Ma swoje własne miejsce w medycynie ludowej i konwencjonalnej, oraz w gastronomii. Fenkuł zaleca się spożywać w formie naparów i odwarów osobom cierpiącym na problemy gastryczne. Ponieważ wspiera trawienie, poprawia wchłanianie składników odżywczych i zmniejsza wzdęcia. W gastronomii bywa dodawany do sałatek, lekkich sosów oraz ryb.
- Najlepsze suplementy na zwiększenie odporności
- Zdrowe zamienniki niezdrowych produktów
- Naturalne produkty do pielęgnacji domu
- Wysokiej jakości naturalne preparaty
- Produkty bezglutenowe
- Wartościowa żywność
- Marka spożywcza Anny Lewandowskiej
- BIO produkty wysokiej jakości
- Ekologiczne oleje, przyprawy, makarony, miody i in.
- Darmowa dostawa przy zamówieniach za min. 150 zł






Foods by Ann_750x200(1)
Foods by Ann_750x200(3)
Foods by Ann_750x200(4)
Foods by Ann_750x200(5)
Foods by Ann_750x200(6)
Foods by Ann - Promocja Zestaw Summer Skin + Levann Beauty(7)

- Ponad 12 tysięcy produktów
- Naturalne kosmetyki, akcesoria do domu czy dla zwierząt
- Najwyższej jakości produkty